Sue Glover Frykman   Tofte Frykman

 
 

 

 

Viktiga fördelar

Många små och medelstora företag skulle behöva en "IT-ansvarig" som kan se till företagets verksamhetsbehov när man ska välja programvaror, datorer och utrustning, nätverk osv. Någon som också kan fixa fel, svara på frågor snabbt, lösa problem och utbilda din personal så du får ut det mesta av dina investeringar. Detta kan vi hjälpa dig med.

Tofte har jobbat bl.a. som ADB-chef på Konkurrensverket där han genomförde datoriseringen av myndigheten och dess föregångare på 80-talet och framåt. Det innebar många olika typer av uppgifter som att planera drift, säkerhet och underhåll, genomföra utbildning och support, undersöka marknaden, förhandla och inte minst att hålla ett öga på kostnaderna.
Han är Civilekonom med 10 års forskarerfarenhet som har jobbat som konsult sedan 1994 och har senast arbetat som pedagog och IT-samordnare på Komvux i Norrtälje. Det kräver att man kan utbilda, och kan fungera flexibelt med personal och 800 elever. I det jobbet blir man också expert på de vanligaste programvarorna som hela Microsofts Office, bokföringsprogram layout och webbredigering m.m.

Möjligheter

Du kan få ett skräddarsytt stöd utformat exakt efter dina behov. Antingen du behöver ett fast antal timmar per vecka/månad eller någon som du och din personal "alltid kan kontakta" när behov uppstår. Eller om du behöver en expert på din programvara t.ex. Word, Excel, Access eller liknande för att utveckla din verksamhet. Vi har både fasta kontrakt och lösa timmar som debiteringsmöjlighet.

Formulär för förfrågan om information

Markera önskade alternativ och ange dina namn- och adressuppgifter.

Ta kontakt med mig om tjänsten IT-stöd
Skicka information om företaget

Namn
Befattning
Företag
Adress
E-post
Telefon

 

Send an e-mail to tofte@word-stugan.se with comments and questions about this website.
Last update: Januari 1st 2011